crewing company

Допомагаємо морякам та компаніям знайти один одного

Допомагаємо морякам та компаніям знайти один одного

Морякам

Судновласникам

Ми забезпечуємо екіпажі компетентними фахівцями, які відповідають стандартам вашої компанії. Ви можете розраховувати на це не один раз, а на протязі усього нашого партнерства. Ми беремо на себе підготовку членів команди від входу до професії та з подальшим регулярним підвищенням кваліфікації.

Soft skills

Добираючи членів екіпажів, ми приділяємо особливу увагу індивідуальним якостям (soft skills). Для нас важливо розпізнати характер та стійкість до того, як людина підніметься до вас на борт.

Унікальні тренінги

Розробляємо навчальні курси для цілей та потреб конкретної компанії, а також підтримуємо та розвиваємо кваліфікацію всіх членів екіпажу з урахуванням їхнього кар’єрного зростання.

Прозорість та звітність

Робимо процес навчання та сертифікації фахівців прозорим, а звітність налаштовуємо відповідно до вимог судноплавної компанії.

Індивідуальні тренінги для компаній, а також підтримка та розвиток рівня кваліфікації всього екіпажу з урахуванням їхнього кар’єрного зростання.

Наші партнери

Тренінги для компаній

150+ курсів

Підготовка та курси для моряків пасажирського флоту

Ми забезпечуємо проходження понад 150 визнаних курсів, заснованих на IMO Model Courses та відповідних стандартам STCW, SOLAS-74, ISM Code, MARPOL, IGF Code, Polar Code. Навчання відбувається в індивідуальному та груповому форматі, з викладачем та за вільною програмою. Є в наявності тести та іспити для підтвердження кваліфікації.

Підготовку та курси визнано:

• Державною службою морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України (Адміністрація судноплавства).
• Panama Maritime Authority (PAM).
• Commonwealth of Dominica Maritime Administration.
• Liberian International Ship & Corporate Registry.
• American Bureau of Shipping (ABS) Academy.
• Republic of the Marshall Islands (RMI) Maritime and Corporate Registries.

Навчально-тренажерний комплекс

Навчально-тренажерний комплекс розроблено на основі міжнародних стандартів. Його програми охоплюють операції на пасажирських суднах, включаючи управління натовпом, безпеку пасажирів, вантажні операції, вахту на містку, аварійні ситуації, охорону та безпеку судна, медичний догляд та виживання.

Комплекс обладнано сучасними симуляторами, тренажерами, технічними класами. Навчання частково відбувається на учбовому судні в умовах, наближених до реальних робочих.

crewing company

crewing company